Burdie is gebouwd door

Bouwers Herman & Willem

 

PAG Rally

Zondag 19 April samen met Minno, Marja, Chiel en Suzette meegedaan aan een toertocht voor oude auto’s en cabrio’s. Direct meegedaan aan de wedstrijd met een prima navigator (Ineke) 44 ste geworden van de 70. en dit had nog beter kunnen zijn indien we geen ijsje hadden genomen. Dit koste ons 80 tot 100 strafpunten, maar het ijsje was heerlijk

Rijden en genieten

Op deze pagina vindt u links naar foto’s van onze belevingen met de Burton.

Proefrit naar Avignon

Begin mei een proefritje van 3000 km gemaakt naar Avignon. Binnen 3 dagen over allemaal mooie binnenwegen zijn we naar het zuiden gereden. Doel de Mont Ventoux. Daarna weer in 3 dagen terug. Proefrit geslaagd en de basis gelegd voor nog vele nieuwe reizen en avonturen.

Vermogensbankdag 16-05-2009

Samen met nog 7 andere Burtons en een lelijke eend kijken wat het vermogen is en wat we na wat aanwijzingen en aanpassingen er van kunnen maken. We starten in de eerste run met 19,71 PK om na aanpassingen van sproeiers en de power tube uit te komen op 28,97 PK. M.a.w. meer trekkracht onderin en meer snelheid.

Rally zonder poespas 29-05-2009

Samen met 90 andere bijzondere auto’s een rondrit gemaakt met gehandicapten van VanBoeijen. Onder politie escorte o.a. midden door het centrum en  via omwegen naar het TT circuit waar een hapje en een drankje klaarstonden. Na het verzorgen van de inwendige mensen konden we een aantal ronden “scheuren” over het circuit.

E-mail:Burton.burdie@telfort.nl